Diskuse

Internet pro všechny nebo mediale?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roman36a

22. 7. 2011 11:27
Tak předně.

Policista musí mít především výbornou kondici. K tomu mu přirozeně pomáhá sport, takže MV musí zajistit dostatek sportovního vyžití policistům. Při té příležitosti se MV stará i o vrcholové sportovce, reprezentující ČR. A k tomu internetu. Myslím že jsem včera dost jasně napsal o co jde. To že MV přestane tuto službu platit, ještě neznamená že o ní čtenář v knihovně přijde. Doma máte jen jeden elektroměr který měří spotřebu najednou v celém bytě, nemáte zvlášť kuchyň, obejvák, záchod.... Vzhledem k tomu že ve všech obcích si internet zastupitelstvo platí, ať už na radnici, v info centru, nebo v nějakém městském podniku, téměř vždy stačí natáhnout jeden kabel do knihovny a používat společné připojení. Město to nic stát nebude a MV ušetří.

0 0
možnosti

Zuzana Taucová

22. 7. 2011 12:42
Re: Tak předně.

Tak předně s udržování kondice policistů souhlasím a myslím, že by nebylo od věci, kdyby každý zaměstnavatel podporoval své zaměstnance v pohybu, jakkoliv :-) Ad vrcholoví sportovci - proč se o ně stará?

Ad internet, pokud existuje jiné řešení, jenom dobře. Pokud by neexistovalo, bylo by asi něco špatně...

0 0
možnosti

marwill

22. 7. 2011 11:12
ČR

V ČR je a vždy musí být něco extra nebo obráceně, jinak by to nefungovalo. :-/

0 0
možnosti

HankaUl

22. 7. 2011 10:43
Prosím pěkně,

kde jste si přečetla, že Petra Kvitová je sportovkyní spadající pod ministerstvo vnitra? Ten odkaz by mne, jako fanynku této tenistky zajímal, protože pokud vím, tak tato profesionální tenistka do 16 let hrála za TJ Flunek a poté přešla do  TK Agrofert Prostějov. A pochybuju, že by Agrofert Prostějov byl financován ministerstvem vnitra.

0 0
možnosti