Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další feministická agitka:Žena je neustále zapřažena na 200% (pokud pracujete na 200%, tak Vás zvu na rande a ani nemusíme platit na půl, jak dnes moda) P.S.:Mimochodem pokud kývnete na střídavou péči, tak můžte 100% vypřáhnout ;-)V

1 0
možnosti

Potrefené feministky a pár naivních nezkušených chlapů se neustále naváží do otců kteří jsou diskriminováni;-O. V blogu z odkazu není řeč o ženách samoživitelkách, které za to nemohou, ale o zlatokopkách a mrchách, které mají z rozvodu obchod a kterých je čím dál vícRv;-€

1 0
možnosti

Článek, na který reagujete, je totálně mimo, ale to je tak asi jediné, s čím se dá bezvýhradně souhlasit. Celé je to, bohužel, jako vždycky o lidech. Myslím, že klíčová role státu by měla spočívat v důsledné pomoci matkám získat od otců to, co náleží dětem, když otcové nejsou ochotni dostát svým závazkům. Dávky by měly být až to zcela poslední.

3 0
možnosti

Na druhou stranu ovšem nemůžete oškubat otce až na kost, když třeba mezitím založil jinou rodinu a nemá statisícové příjmy. V takových případech (a je jich podle mne většina) nedosáhne výživné nikdy takové výše, aby samoživitelce umožnilo bezproblémovou starost o dítě (děti).

3 0
možnosti

Myslím, že je potřeba odlišovat rozvedené, opuštěné a ovdovělé ženy, které se do své situace dostaly nepřízní osudu, a ženy, které se pro úděl samoživitelky rozhodly naprosto svobodně s vědomím toho, co je čeká.

2 0
možnosti

Tak závěr, nedávat si pozor, však se vždycky najde někdo s tučnou pomocí...:-/

0 0
možnosti
Foto

Vy jste to napsala trefně a moc dobře. Takže se to spoustě lidí samozřejmě líbit nebude. Hlavně těm, co v tom poznají,

1 4
možnosti

Z čistě finančního hlediska je pro stát výhodnější, aby samoživitelka byla doma s dítětem, než aby chodila do práce.

JInak celý článek je docela guláš.

3 1
možnosti

Přátelé, všichni máte nějakou pravdu, ale více tolerance by neuškodilo. Už jen proto, že život není jenom o penězích a soc.dávkách, ale také o tom, jak je kdo kvalitní, resp.dobrý člověk, co přináší do světa mimo to, že má nějaký plat a nějakou životní úroveň. :-)

2 0
možnosti
Foto

J81a24n73a 69M38a63j90o25v84á

20. 8. 2014 20:31

K článku - Zuzko, srovnáváte nesrovnatelné - rozvedené, vdovy, lidi po úrazech. Muže vnímáte jako zhrzené - protože chtějí střídavou péči, nebo naopak jako lidi, kteří smrknou (?) ženě 3 000 a tím to pro ně končí.

((Zajímavé, jakto, že je obojí špatně? I to, že se chtějí starat, i to, že nechtějí??))

x

No a končíte tím, že není dost místa ve školkách a nejsou zkrácené úvazky.

((Jste si jista, že jste to takto chtěla napsat?))

5 0
možnosti

Sorry, ale také paušalizovanie ako predviedla autorka v článku, sa len tak nevidí. A prirovnávať slobodné alebo rozvedené matky k ovdovelým matkám to chce skutočne rozum na úrovni. Takisto ako pán Chovanec, nevidím dovod, aby som prispieval na výchovu cudzích detí, ktorých rodičia nie sú ZODPOVEDNÍ. A to sa týka aj slobodných matiek. Ak chcú byť tak nezávislé, tak nech sa najprv o nich postará vlastná rodina (rodičia, súrodenci). Jaksi sa niektorí načili sociálny systém, ktorí by mal pomáhať hlavne skutočne potrebným, dokonale zneužívať.

4 0
možnosti

A65n29n70a 66R30a34d78o76v50á

23. 8. 2014 17:29

Paušalizování je doména pana Hodiny. Samozřejmě, že potom člověka napadne, kdo všechno vlastně v jeho "nenávistném pytli" skončil....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS